Varför skulle jag lita på dig?

Det behöver du inte. Du kan lyssna på några av mina tidigare kunders recensioner på trustpilot här. Skulle inte det räcka så går det bra att välja faktura via Ecster som betalning. De skyddar dig om datorn aldrig skulle komma fram, vara fel komponenter, skadad osv.

 

Hur kan du vara så mycket billigare än många större aktörer?
  • Jag driver verksamheten från min lilla 2a mitt i Malmö, har inga lokalkostnader mer än det privata boendet.
  • Jag har inget direkt lager. Jag beställer alla delar till datorn efter att ordern kommer in.
  • Jag jämför priser från många olika leverantörer innan jag lägger en beställning. Detta är lite mer jobb men det sparar mycket mer än man först kanske tror.
  • Jag gör detta utöver min heltidsanställning och känner därför ingen press på att dra in de stora vinsterna. Jag klarar mig bra på anställningen och ser mestadels mitt företag, hemsidan och webshoppen som en hobby. Min passion är teknik, datorer och att kunna erbjuda så mycket FPS för pengarna som möjligt.
Hur kommer det sig att du startar en webshop med nya datorer?

Jag har länge kollat runt på färdigbyggda datorer från diverse butiker och alltid tyckt de varit onödigt dyra för prestandan. Eftersom jag köper in enskilda komponenter från diverse leverantörer och är ständigt prismedveten leder det till att jag kan erbjuda väldigt mycket FPS för pengarna.

Går det att byta in sin nuvarande dator för att få avdrag på en dator i webshoppen?

I nuläget så går det inte riktigt så lätt. Det som kan göras är att du fyller i “sälja dator”-formuläret och beställer en dator separat så tar jag emot din gamla dator. Detta är något som jag har på min “att göra lista” gällande hemsidan, men har inte riktigt kommit så långt ännu.

Varför har du ungefär 7 arbetsdagars leveranstid?

Då jag beställer alla delar efter att en order är lagd så har jag alltså inget lager. Det betyder att jag måste först få sakerna från leverantören, bygga ihop datorn av delarna för att sen frakta datorn till dig. Kan du hämta datorn i Malmö så går det givetvis att göra så någon dag tidigare. Mitt framtida mål är att ha ett litet lager för att kunna leverera datorer inom 2 dagar oavsett var i Sverige kunden bor.

Varför köper du inte MacBooks/Chromebooks/proffsdatorer?

Ärligt talat så är jag alldeles för dåligt insatt i värdet på dessa produkter, vill givetvis kunna köpa in även dessa men har ingen plan på när i nuläget.